Informatie

Klantgericht!

Wat is uw werkelijke behoefte?

Motivatie

Een externe trainer of coach inschakelen kan uw groei en ontwikkeling versnellen.

Werkwijze

Wij onderscheiden ons door onze concrete aanpak, resultaatgerichtheid en no-nonsens communicatie.

Voor wie

We zijn actief binnen het MKB, groot zakelijk, de (semi)overheid en het particuliere segment.

Tariefstelling

Wij werken tegen markt-conforme tarieven en kennen een optimale prijs-kwaliteitsverhouding .

Waarom een externe trainer of coach

 

De beste stuurlui staan aan wal. Een gezegde waarbij buitenstaanders het allemaal wel weten te vertellen. Vaak vanuit een makkelijke postie met beperkte kennis en inzicht. Toch zit er ook een kern van waarheid in, een buitenstaander kijkt met een open blik. Niet gehinderd door persoonlijke interne relaties, ervaringen uit het verleden van uw organisatie of andere bagage.

 

JATIIL Training & Coaching is niet die "beste stuurlui", wij hebben ruime inzicht en kennis. Specifieke kennis van uw organisatie nemen we snel op en kwaliteit en ervaring is aanwezig. Onze medewerkers hebben toegevoegde waarde en behalen samen met u de gestelde doelen. Wij halen u graag uit uw "Comfort Zone", brengen een frisse wind en benaderen uw uitdaging/doelstelling met een open mind. Uw organisatie versterken we met onze ervaring, kennis en kunde. Of het nu gaat om een training, coachingstraject of project wat we voor u mogen verzorgen, JATIIL Training & Coaching brengt uw doelstelling in praktijk.

 

Onze medewerkers zijn onafhankelijk, objectief en vol met (levens)ervaring. Wij geven inzichten, houden een spiegel voor, informeren en trainen uw vaardigheden. JATIIL werkt met professionals met een gedegen achtergrond, jarenlange ervaring en passie voor menselijke relaties. Wij werken vanuit een zakelijke, sterk betrokken instelling. De schuldvraag (blik op het verleden) is niet bepalend; het zijn de gestelde doelen en het te behalen resultaat waar onze medewerkers zich op focussen.

Werkwijze

 

Onze trainers en coaches zijn ervaren mensen uit het bedrijfsleven. Ze zijn ondernemer, trainer, coach en/of manager en hebben jarenlange ervaring in het aansturen en motiveren van mensen die willen ontwikkelen en persoonlijke doelstellingen willen behalen. Een belangrijke specialisatie is de "Sales". Hierbij komen vele intermenselijke vaardigheden samen.

 

De meeste trainers en coaches hebben hun achtergrond in de management, sales, coaching en/of trainingswereld. In ons eerste gesprek maken wij een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en behoeftes. Binnen één week ontvangt u van ons een complete offerte; doelstellingen, werkwijze, timetable en kosten worden helder en transparant uiteengezet. De offerte wordt met u doorgesproken en na uw akkoord gaan we aanvangen. Gedurende de samenwerking houden we intensief contact om de voortgang te bewaken en terugkoppeling te geven van ervaringen en reacties

.

Onze medewerkers werken naast de vaste JATIIL methodiek voor vrijwel al onze cliënten vanuit een persoonlijke, maatwerk, aanpak. Hierdoor ontstaat er inzicht in de processen, organisatie, aanwezig potentieel, (sociale) vaardigheden, verwachtingen, communicatie en competenties. Onze werkwijze kenmerkt zich door de concrete aanpak, resultaatgerichtheid, no-nonsens communicatie en het aanspreken van de eigen verantwoordelijkheid van alle betrokkenen. Respectvol maar eerlijk en helder.

Onze trainers en coaches zetten aan tot denken, dagen uit, confronteren, spiegelen, complimenteren en stimuleren.

Bellen?

06 - 4357 4050

Zullen we kennismaken?